DWDW Lewenborg

DWDW Lewenborg

Na eerdere succesvolle edities in Selwerd/Paddepoel, de Korrewegwijk/de Hoogte, Beijum, Vinkhuizen en de Oosterparkwijk komen we nu naar Lewenborg! De komende maanden nemen we onze intrek in de wijk. We willen jullie, bewoners van Lewenborg, graag ontmoeten en vertellen over onze plannen. En we horen natuurlijk graag alles over de wijk!


Kom je langs?
Zondag 22 januari 2023 organiseren we daarom een eerste bijeenkomst, om 15:00 uur in Wijkcentrum Het Dok (Kajuit 4). De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 17:00 uur. Aanmelden is niet nodig.


De Wijk De Wereld: de Stadsschouwburg het buurthuis van de wijk!
De Wijk De Wereld duikt ieder jaar samen met een club van professionele theatermakers een wijk in van Groningen. We staan aandachtig stil bij wat en wie er leeft in de wijk, brengen de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van ons horen in de Stadsschouwburg. Alle ervaringen en persoonlijke verhalen worden door wijkbewoners met de rest van de stad gedeeld in een voorstelling bomvol theater, muziek, dans en alles daar tussen in. Het theater een week lang het buurthuis van de wijk! De Wijk De Wereld Lewenborg vindt plaats van 22 t/m 24 juni in de Stadsschouwburg.

 

Meer info: dewijkdewereld.nl