Agenda

11.00 uur voor de Bergeendflat

De Kijkdoos bij Aquamarijnstraat

Op vrijdag 2 en vrijdag 16 april zijn we weer op pad met ons corona-proof-mini-theatertje! Je vindt ons bij de Parelflat en bij de Bergeendflat. Kom je ook langs?

KOM-JE-KAMER-UIT-CONCERT

Voor alle studenten die er helemaal klaar mee zijn om de hele dag op hun kamer te zitten: wij komen naar jullie toe! Met onze ‘kom-uit-je-kamer-concerten. Kom je ook langs?

Klik hier voor meer info

gratis! tickets via info@dewijkdewereld.nl
07.30 uur Metaallaan 255

DWDW dansworkshop!

Ben je jonger dan 27 jaar en heb je zin om te komen dansen? Meld je dan aan voor de dansworkshop van De Wijk De Wereld door topdansers Alex en Tara! We verzamelen op donderdag 22 april om 19.30 uur buiten op het plein aan Metaallaan 255. Alle dansstijlen zijn welkom. Meld je aan door je naam en leeftijd te mailen naar ahmad@dewijkdewereld.nl.

Ben je ouder dan 27 en lijkt het je ook leuk om te dansen? We zoeken mensen van alle leeftijden, maar in verband met corona moeten we dan even een aparte afspraak met je maken. Mail ons!

Liever niet dansen, maar wel meedoen met De Wijk De Wereld? Heb je een mooi idee of ben je gewoon benieuwd wat we gaan doen? Mail dan naar jantien@dewijkdewereld.nl.

voor iedereen tussen 12-27 jaar

Wat is De Wijk De Wereld?

We brengen de buurt samen via kunst en cultuur, om elkaar te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen. Samen met de buurt maken we muziek en (dans)theater en alles daar tussen in.