Agenda

19.00 uur Maranathakerk (Van Lenneplaan 97)

Ontmoet de makers van DWDW de Wijert

De Wijk De Wereld is in de Wijert! In januari hadden we een eerste bijeenkomst, graag stellen we nu onze makers aan jullie voor. Op maandagavond 26 februari organiseren we daarom een wandeling waarbij je onderweg de makers van DWDW de Wijert ontmoet: Jooz, Gaja Caruso, Karel Hermans, Jantien Kurpershoek & Rick van den Heuvel en Ada Daniele & Shara Maaskant.

We starten om 19:00 uur bij de Maranathakerk (Van Lenneplaan 97), inloop vanaf 18:45 uur. Hier zullen we ook weer eindigen, naar verwachting is de avond rond 21:15 uur afgelopen.

Wil je hierbij aanwezig zijn en verzekerd van een plek? Meld je dan voor donderdag 22 februari aan door een mailtje te sturen naar mirjam@dewijkdewereld.nl (deelname is gratis). Ben je slecht ter been, laat het ons even weten.

gratis entree
18.00 uur ROC Menso Alting

De Wijk Kookt

‘De Wijk Kookt’ gaat van start in de Wijert! Een groep enthousiaste bewoners gaat onder leiding van Joanne van De Wijk De Wereld samen aan de slag om maandelijks een lekkere maaltijd voor alle medebewoners neer te zetten. Elke maand is een bewoner ‘chef van de wijk’. Woensdag 28 februari is de eerste editie bij ROC Menso Alting en dan is Samira de chef!

Ben je benieuwd naar deze club kokers of heb je zin om te komen eten? Meld je dan aan bij Joanne via joanne@dewijkdewereld.nl, want er is een beperkt aantal plekken. Aanvang: 18:00 uur, locatie: ROC Menso Alting (Vondelpad 4).

eigen bijdrage Aanmelden via joanne@dewijkdewereld.nl

Wat is De Wijk De Wereld?

We brengen de buurt samen via kunst en cultuur, om elkaar te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen. Samen met de buurt maken we muziek en (dans)theater en alles daar tussen in.