Agenda

08.30 uur Kantens

Feestelijke opening school De Klinkenborg

Het schoolgebouw waar de leerlingen in Kantens les krijgen moet worden afgebroken. Er komt een nieuw gebouw voor in de plaats op precies dezelfde plek, en daar moet afscheid worden genomen worden van het oude gebouw. Dat gaat de Klinkenborg samen met De Wijk De Wereld in stijl doen! Met muziek, theater en poëzie verzamelen we de herinneringen van de leerlingen, leggen we hun favoriete plek op school vast en verhuizen we alles in bijzondere verhuisdozen mee naar het tijdelijk noodgebouw. Tijdens de opening van het gebouw zijn de resultaten te horen en te zien! Klik hier voor meer info.

besloten voor kinderen van De Klinkenborg
11.00 uur Diamantpark

De Kijkdoos bij opening kiosk

In maart gaat de kiosk aan het Diamantpark open voor afhaal op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddagen. Op vrijdag 5 maart is de start van een nieuw seizoen. En die dag zullen wij ook van de partij zijn met onze Kijkdoos! Het meest intieme podium van Groningen waar exclusief, alleen voor jou, live een voorstelling wordt opgevoerd door één artiest. Kaartjes zijn gratis voor iedereen die een bestelling doet bij de kiosk. Klik hier voor meer info

gratis bij bestelling in de kiosk tickets via info@dewijkdewereld.nl

Wat is De Wijk De Wereld?

We brengen de buurt samen via kunst en cultuur, om elkaar te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen. Samen met de buurt maken we muziek en (dans)theater en alles daar tussen in.