T A M A R

T A M A R (Tamar Tanasale) is geboren en opgegroeid in Lewenborg. Ze maakt poëtische popliedjes. Buitengewone verhalen over het alledaagse. Melodieus,  persoonlijk, met ruimte genoeg op de stippellijntjes.
Begin 2022 kwam haar album ‘Langzaamaan’ uit. Een verzameling nummers over de jaren die achter haar liggen waarin zij afscheid neemt van haar jeugd, een generatie opschuift en met weemoed en verwondering het verstrijken van de tijd bezingt. Het album gaat vergezeld van haar bundel ‘De Woorden’,

Veel van de liedjes, gedichten en verhalen van Langzaamaan en De Woorden vinden hun oorsprong op in Lewenborg.

“Mijn pleintje op Dukdalf was mijn speelplek, racebaan en het decor voor de videoclip van mijn dromen, met stoere danseressen en dansers in Janet Jackson ‘80 stijl. Ik ben al vaak terug geweest, maar telkens lijkt alles weer anders. Of eigenlijk ben ik het zelf die elke keer weer een stukje is veranderd.

Haar nieuwste single ‘En Je Wilde Dansen’ komt uit op 16 maart.

Gerelateerde projecten:

DWDW Lewenborg

Na eerdere succesvolle edities in Selwerd/Paddepoel, de Korrewegwijk/de Hoogte, Beijum, Vinkhuizen en de Oosterparkwijk zijn we nu in Lewenborg! De eerste twee bijeenkomsten zijn inmiddels geweest. Wil je de makers ontmoeten? Kom dan naar de wandeling door de wijk op 22 maart.

Verder lezen
DWDW Lewenborg
Lewenborg