Ontmoet de makers van Lewenborg!

Ontmoet de makers van Lewenborg!

nieuws

Het is bijna zover: de lente komt eraan! Dat moment grijpen we graag aan om ons te laten zien in de wijk en onze makers aan je voor te stellen. Op woensdagavond 22 maart organiseren we daarom een verrassende wandeling door Lewenborg waarbij je onderweg de makers van De Wijk De Wereld ontmoet: Eva van Barneveld, Shara Maaskant, Ada Daniele, Gaja Caruso, Claudine Pantophlet en Tamar Tanasale.

We starten om 19:30 uur bij De Swoaistee, alwaar je in groepen wordt verdeeld en samen met een gids op pad gaat door de wijk.

Wil je hierbij aanwezig zijn en verzekerd zijn van een plek? Meld je dan voor maandag 20 maart via onderstaande formulier (deelname is gratis!). En neem vooral iemand mee uit de wijk!

Klik hier om je aan te melden.

Foto: Reyer Boxem. Van links naar rechts: Claudine, Ada, Shara, Gaja, Tamar en Eva.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Lewenborg

Kom op bezoek en maak kennis met Maryam, Henk, Eva, Lynn, Arjen en vele anderen. Samen met de makers van De Wijk De Wereld brengen zij hun verhalen tot leven in een voorstelling vol dans, muziek, theater, film en meer. De makers van deze editie zijn Eva van Barneveld, Gaja Caruso, Claudine Pantophlet, T A M A R (Tamar Tanasale) en Ada Daniele & Shara Maaskant (van X_YUSUF_BOSS).

Verder lezen
DWDW Lewenborg
Lewenborg

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht