DWDW Tuikwerd

DWDW Tuikwerd

De verhalen van bewoners uit Tuikwerd staan van 16 t/m 18 december centraal in de Molenberg tijdens De Wijk De Wereld. Ter voorbereiding op de voorstelling zijn de theatermakers van De Wijk De Wereld op zoek naar bijzondere verhalen van bewoners die mee willen doen. Ben je benieuwd naar de plannen en op welke manier jij onderdeel kan worden van De Wijk De Wereld? Kom dan naar één van de bijeenkomsten op 4 juli!

De Wijk De Wereld Tuikwerd
Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld. Inmiddels zijn er ook edities georganiseerd in Kielzog en nu komt De Wijk De Wereld dus ook naar de Molenberg! Tijdens deze 1e editie staat Tuikwerd centraal. In de maanden na de zomervakantie werkend dorpsbewoners en theatermakers samen aan de theatervoorstelling die van 16 t/m 18 december te zien is in Theater de Molenberg.

Doe mee!
Ben jij de bewoner uit Tuikwerd die we zoeken? Geef je dan op via info@dewijkdewereld.nl of kom gewoon langs op 4 juli 2024.

Bijeenkomst 1: 09:30-11:00 uur, het Kraaiennest (Kraaienbos 14)
Bijeenkomst 2: 19:30-21:00 uur, IKC De Rietpluim (Hallehuis 2)

Foto (door Reyer Boxem): DWDW Sappemeer in Kielzog