Voorstelling door de wijk

Het was saai in Vinkhuizen, het afgelopen jaar. Het leven van de jonge Marije, Didar, Alora, Dagmar, Saffi, Anouk, Donner, Misha, Noor en Sonsereaj moest door corona on-hold, terwijl ze zoveel grote dromen hebben. Samen met choreografen Alex en Tara kwamen ze freestylend weer in beweging. Tijdens de voorstelling komen ze tot leven, krijgen ze weer kleur en nemen ze je mee hun droomwereld in!

Klik hier voor meer info!

Tara Salahshor

Tara Salahshor begon op haar 14e met dansen. Nu geeft ze zelf les aan jongeren/jongvolwassenen bij The Underground Dance Center. Ze zit in een crew genaamd Hype&Hope Dojo, waarbij ze zich richten op HipHop freestyle. Naast de choreografie en freestyle kant van dans, is ze ook erg betrokken in het theater. Ze heeft bij UpNorth een eigen theater productie mogen maken  in het Grand Theatre. In het dagelijks leven combineert ze haar passie voor het dansen met haar baan als Verpleegkundige en probeert ze mensen/kinderen een helpende hand te bieden.

“We houden allebei van verhalen vertellen met dans, vooral de verhalen van andere mensen. Het hele idee achter DWDW, dat het samen met de mensen is en het niet om ons als maker gaat, spreekt ons heel erg aan. Het verhaal is dus het uitgangspunt.”

Klik hier voor een interview met de makers

Gerelateerde projecten:

DWDW Vinkhuizen

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseerde dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Maandag 5 t/m zaterdag 10 juli waren we elke dag op verschillende plekken in Vinkhuizen te vinden, met muziek, theater, poëzie, dans, kunst, film, eten en nog veel meer.

Verder lezen
DWDW Vinkhuizen
Vinkhuizen