Wandel mee met De Wijksnoeperij

Wandel mee met De Wijksnoeperij

nieuws

Laat je op de 1e lentedag van het jaar verrassen door muziek, dans en theater tijdens De Wijksnoeperij door de Korrewegwijk en De Hoogte!

De Wijk De Wereld was vorig jaar in de Korrewegwijk en De Hoogte, en wat zat daar veel talent! Dankzij de samenwerking met VRIJDAG in de Buurt wordt er nu nog steeds gedanst in de wijk, is Theatergroep Goed Begin ontstaan, krijgen de kinderen uit De Hoogte theaterles en heeft de wijk een wijkdichter. En op 21 maart, de eerste lentedag, kun je deze – en meer – talenten zien tijdens de ‘De Wijksnoeperij’: een cultureel ‘snoepreisje’ langs diverse korte acts die door buurtbewoners zijn gemaakt. Onder leiding van een ervaren stadsgids loop je een route door de wijk, langs verschillende gebouwen en andere interessante plekken. Verder zie je scenes van Theatergroep Goed Begin, optredens van dansgroep Mous, kinderen uit de Hoogte, theatergroep Geestkracht 11 en breng je een bezoek aan een echte imker.

Datum: 21 maart
Starttijd: 12:45 en 15:30
Verzamelplaats: Floreshuis, Floresplein 19D, 9715 HH, Groningen
Kosten: gratis!

Wandel je mee? Geef je snel op via wijksnoeperij@gmail.com want er kunnen maar 100 mensen meesnoepen! Ben je slecht ter been, meldt dit dan in de mail, dan kijken we naar de mogelijkheden.

De Wijksnoeperij wordt mogelijk gemaakt door Mooie Wijken.

Dit artikel hoort bij het project:

#2: De Korrewegwijk & De Hoogte

Tijdens de tweede, tevens uitverkochte editie, werd de Stadsschouwburg een week lang het huis van de wijkbewoners van de korrewegwijk en De Hoogte.

Verder lezen
#2: De Korrewegwijk & De Hoogte
Korreweg/DeHoogte

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht