Vinkhuizen heeft nieuwe cultuurcoach

Vinkhuizen heeft nieuwe cultuurcoach

nieuws

Vinkhuizen is een cultuurcoach rijker! Emma Bel is de nieuwe cultuurcoach, en ook wij zijn daar heel blij mee. Vanaf het begin hielp ze ons wegwijs worden in Vinkhuizen en zorgde ze ervoor dat we veel verschillende mensen leerden kennen.

“Ik woon vanaf 1969 in Vinkhuizen. Ik ben er opgegroeid en heb de wijk ook zien groeien. Ik zie Vinkhuizen als een rijke wijk. Er zijn veel wijkinstellingen en actieve inwoners. Velen heb ik al eens ontmoet in mijn rol als vrijwilliger voor de wijkwebsite Vinkhuizen.nl. Een prachtig communicatiemiddel, waarin we heel Vinkhuizen een podium geven. Dat wil ik ook gaan doen in mijn nieuwe rol als cultuurcoach. Mijn droom is dat iedereen zich thuis moet kunnen voelen in Vinkhuizen. Ik geloof dat we via kunst en cultuur in Vinkhuizen nieuwe en sterkere verbindingen kunnen laten ontstaan. Als cultuurcoach Vinkhuizen ga ik alles in het werk stellen om die verbinding tot stand te brengen. Kunst en cultuur kan mensen vrolijk maken, mensen verbinden en aandacht geven. Hoe mooi is dat?

Ik ben blij dat het geweldige cultuurspektakel De Wijk De Wereld naar Vinkhuizen komt. Zij verbinden Vinkhuizers met elkaar op een prachtige manier en laten door de schouwburg een week voor en door Vinkhuizers open te stellen zien, dat cultuur voor iedereen is. Cultuur is leuk, inspirerend en ontroerend. Als cultuurcoach Vinkhuizen vind ik het geweldig om ze op allerlei manieren te ondersteunen om dit tot een grandioos succes te laten worden.”

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Vinkhuizen

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseerde dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Maandag 5 t/m zaterdag 10 juli waren we elke dag op verschillende plekken in Vinkhuizen te vinden, met muziek, theater, poëzie, dans, kunst, film, eten en nog veel meer.

Verder lezen
DWDW Vinkhuizen
Vinkhuizen

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht