Open call: DWDW zoekt maker!

Open call: DWDW zoekt maker!

nieuws

De Wijk De Wereld duikt ieder jaar samen met een club van professionele makers een wijk of dorp in van Groningen. We staan aandachtig stil bij wat en wie er leeft in de wijk, brengen de buurt bij elkaar en laten vervolgens samen met de wijk van ons horen in de Stadsschouwburg. Alle ervaringen en persoonlijke verhalen worden door wijkbewoners met de rest van de stad gedeeld in een voorstelling bomvol theater, muziek, dans en alles daar tussen in.

We zoeken een professionele maker, of maker in opleiding:
Met een groot hart voor wie en wat er leeft in een wijk, dorp of stad.
Met het talent om dat wat er leeft, samen met bewoner(s) te verbeelden in muziek, dans, theater, film, eten, spoken word of welke kunstvorm dan ook.
Een maker die plezier beleeft aan het sociale proces én gebrand is op een fantastisch artistiek eindresultaat. Iemand met de blik aandachtig, zorgzaam en nieuwsgierig naar buiten gericht. Met lef, betrokkenheid, een flexibele levenshouding en vooral… met een goed idee!

Hebben we het over jou? Mail dan naar jantien@dewijkdewereld.nl en vertel ons kort wie je bent, waar je voor staat, wie je inspireert en wat voor maker je bent.

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht