Ontmoet Marleen!

Ontmoet Marleen!

nieuws
👉ONTMOET MARLEEN!👈

Marleen Hes maakt gedichten. In 2015 verscheen haar eerste dichtbundel, die werd verspreid als relatiegeschenk van de gemeente Oldambt. Als medewerker van een wijkrestaurant in Winschoten kwam ze in contact met twee wethouders en die kwamen op het idee van een bundel.

“Mijn eerste gedicht ontstond op de wc. Ik houd van spelen met taal en zittend op de wc kwamen de teksten bijna vanzelf. Ik heb een whiteboard naast mijn bed liggen. Daar schrijf ik zinnen op die bij me opkomen. Ik vind het leuk hoe woorden een verschillende betekenis kunnen hebben. Als ik bel, ben ik meteen op dieet, want ik ben aan de lijn!

Bij De Wijk De Wereld doe ik mee met spoken word. Dat vind ik heel tof. Voor die tijd had ik nog nooit van spoken word en silent disco gehoord. Omdat ik voor een groot publiek optreed, leer ik duidelijker te articuleren. Ik hoop met mijn optreden mensen aan het denken te zetten. ”

Je ziet Marleen tijdens De Wijk De Wereld Sappemeer, van ma 21 t/m wo 23 november in Kielzog theater. Klik hier om tickets te bestellen.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Sappemeer

Sappemeer komt tot leven in de vorm van toneel, muziek, dans en alles daartussenin. Door gouwe ouwe kroegverhalen, dansende handen en een klinkend kijkje in de keuken van St. Jozef, ontmoet je jonge en oudere Sappemeerders, die zoals elk mens net een beetje ‘aans’ zijn.

Verder lezen
DWDW Sappemeer
Sappemeer

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht