Ontmoet de makers van DWDW tijdens wandeling door de wijk

Ontmoet de makers van DWDW tijdens wandeling door de wijk

nieuws

Het is bijna zover: de lente komt eraan! Dat moment grijpen we graag aan om ons te laten zien in de wijk en onze makers aan je voor te stellen. Op woensdagavond 23 maart organiseren we daarom een verrassende wandeling door de Oosterparkwijk waarbij je onderweg de makers van De Wijk De Wereld ontmoet: Lies van de Wiel, Helmie Stil, Peerke Malschaert, Hugo aka Wordbites en X_YUSUF_BOSS.

We starten om 19:30 uur bij JOP (Jeugd centrum OosterPark – Klaprooslaan 304A), alwaar je in groepen wordt verdeeld en samen met een gids op pad gaat door de wijk.

Wil je hierbij aanwezig zijn en verzekerd zijn van een plek? Meld je dan aan via onderstaande link (deelname is gratis!). En neem vooral iemand mee uit de wijk!

Klik hier om je aan te melden.

 

 

 

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Oosterparkwijk

De Wijk De Wereld is terug! Voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Dat kan na twee corona-jaren eindelijk weer volle bak en dat is maar goed ook. De achterburen van de schouwburg staan namelijk te popelen om van zich te laten horen in het mooiste theater van de stad. Welke achterburen? De enige echte Oosterparkers natuurlijk!

Verder lezen
DWDW Oosterparkwijk
Oosterpark

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht