Ontmoet de makers van DWDW de Wijert

Ontmoet de makers van DWDW de Wijert

nieuws

De Wijk De Wereld is in de Wijert! In januari hadden we een eerste bijeenkomst, graag stellen we nu onze makers aan jullie voor. Op maandagavond 26 februari organiseren we daarom een wandeling waarbij je onderweg de makers van DWDW de Wijert ontmoet: Jooz, Gaja Caruso, Karel Hermans, Jantien Kurpershoek & Rik van den Heuvel en Ada Daniele & Shara Maaskant.

We starten om 19:00 uur bij de Maranathakerk (Van Lenneplaan 97), inloop vanaf 18:45 uur. Hier zullen we ook weer eindigen, naar verwachting is de avond rond 21:15 uur afgelopen.

Wil je hierbij aanwezig zijn en verzekerd van een plek? Meld je dan voor donderdag 22 februari aan door een mailtje te sturen naar mirjam@dewijkdewereld.nl (deelname is gratis). Ben je slecht ter been, laat het ons even weten.

Op de foto (gemaakt door Reyer Boxem) van links naar rechts en van boven naar beneden: Jooz, Ada, Shara, Karel, Gaja, Jantien en Rik.

 

 

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW De Wijert

Na eerdere succesvolle edities vindt komend jaar alweer de zevende editie van De Wijk De Wereld plaats, dit keer in De Wijert! De komende maanden nemen we onze intrek in de wijk en samen met bewoners en makers werken we toe naar een voorstelling die eind juni te zien is in de Stadsschouwburg.

Verder lezen
DWDW De Wijert
de Wijert

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht