Makers van DWDW Hoogeveen zijn bekend!

Makers van DWDW Hoogeveen zijn bekend!

nieuws

De makers van De Wijk De Wereld Hoogeveen zijn bekend! Vijf makers gaan de komende maanden vanuit verschillende disciplines aan de slag met bewoners uit Wolfsbos. Het resultaat is van 11 t/m 13 mei te zien in De Tamboer. Van links naar rechts: Roel Tichelaar, Sarah van der Meere, Alex Kidane (samen met Tara Salahshor, niet op de foto) , Eva van Barneveld en vormgever Caroline van de Meent.

Roel (van Garage TDI) is een bekend gezicht in Hoogeveen heeft al veel theaterproducties gemaakt voor de Tamboer. Sarah maakt deel uit van de theatergroep Maskermeiden en gaat voor DWDW met maskers aan de slag. Choreografen Alex en Tara deden eerder mee aan DWDW en nu dus ook in Wolfsbos. Eva is documentairemaker en werkte ook mee aan DWDW Sappemeer. Caroline is vormgeefster voor theaters en festivals en weet als geen ander een voorstelling artistiek aan te kleden.

 

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Wolfsbos

Kom op bezoek en maak kennis met Mohammed, Jainy, Sasha, Rahf, Jacob en vele anderen. Samen met de makers van De Wijk De Wereld brengen zij hun verhalen tot leven met dans, theater, film en meer. De makers van deze editie zijn Sarah van der Meere, Eva van Barneveld, Alex Zomikidane & Tara Salahshor en Roel Tichelaar, onder artistieke leiding van Leonne de Jong.

Verder lezen
DWDW Wolfsbos
Wolfsbos

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht