Makers DWDW Oosterparkwijk bekend!

Makers DWDW Oosterparkwijk bekend!

nieuws

De makers van DWDW #5 Oosterparkwijk zijn bekend! We zijn heel trots en blij dat de volgende makers de komende maanden in de Oosterparkwijk aan de slag gaan: Lies van de Wiel, Helmie Stil, Peerke Malschaert, Hugo aka Wordbites en X_YUSUF_BOSS. Ook Rozan Vergeer (cultuurcoach in de Oosterparkwijk van Vrijdag in de Buurt) zal meewerken aan deze editie.

Lies van de Wiel werkte eerder mee aan DWDW Foxhol, Helmie Stil aan DWDW Vinkhuizen, Peerke Malschaert aan DWDW Beijum en Mohamed Yusuf Boss (van X_YUSUF_BOSS) aan DWDW Selwerd/Paddepoel en DWDW Korrewegwijk/de Hoogte). Hugo aka Wordbites is nieuw in ons midden, heel erg leuk dat hij de club komt versterken!

Op de foto van links naar rechts: Hugo aka Wordbites, Shara Maaskant van X_YUSUF_BOSS, Peerke Malschaert, Helmie Stil en Lies van de Wiel.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Oosterparkwijk

De Wijk De Wereld is terug! Voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Dat kan na twee corona-jaren eindelijk weer volle bak en dat is maar goed ook. De achterburen van de schouwburg staan namelijk te popelen om van zich te laten horen in het mooiste theater van de stad. Welke achterburen? De enige echte Oosterparkers natuurlijk!

Verder lezen
DWDW Oosterparkwijk
Oosterpark

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht