Kom dansen!

Kom dansen!

nieuws

Kom dansen!

Ben je jonger dan 27 jaar en heb je zin om te komen dansen? Meld je dan aan voor de dansworkshop van De Wijk De Wereld door topdansers Alex en Tara! We verzamelen op donderdag 22 april om 19.30 uur  buiten op het plein aan Metaallaan 255. Alle dansstijlen zijn welkom. Meld je aan door je naam en leeftijd te mailen naar ahmad@dewijkdewereld.nl.

Ben je ouder dan 27 en lijkt het je ook leuk om te dansen? We zoeken mensen van alle leeftijden, maar in verband met corona moeten we dan even een aparte afspraak met je maken. Mail ons!

Liever niet dansen, maar wel meedoen met De Wijk De Wereld? Heb je een mooi idee of ben je gewoon benieuwd wat we gaan doen? Mail dan naar jantien@dewijkdewereld.nl.

 

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Vinkhuizen

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseert dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Het hoogtepunt van de week is de voorstelling door de wijk op do 8, vr 9 en za 10 juli. Ga mee op wandeltocht door Vinkhuizen en maak op bijzondere plekken de verhalen mee van de buurt!

Verder lezen
DWDW Vinkhuizen
Vinkhuizen

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht