Geef je op voor styling & photoshoot!

Geef je op voor styling & photoshoot!

nieuws

De zomer is weer begonnen en we kunnen er weer op uit! Ben je uitgekeken op je kledingkast, wil je wat nieuws proberen en durf jij je te laten stylen?

Gea’s Weggeefwinkel nodigt je samen met De Wijk De Wereld uit op donderdag 24 juni voor een bijzondere styling. Creatieve stylisten Fokko Jelsma & Gerda Schepers nemen je met hun oog voor stijl onder handen en steken je in een nieuw jasje. In een gezellige setting wordt je aangekleed en daarna op de foto gezet. De kleding van Gea’s Weggeefwinkel die je aankrijgt mag je uiteraard houden!

Wil je mee doen? Geef je dan nu op via iris@dewijkdewereld.nl en vergeet daarbij niet je maat door te geven. De styling vindt plaats op donderdag 24 juni tussen 12.00-17.00 uur. Na aanmelden ontvang je een tijdstip waarop je langs mag komen (reken op een half uur per persoon)

Foto: Gerda & Fokko in Gea’s Weggeefwinkel

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Vinkhuizen

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseerde dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Maandag 5 t/m zaterdag 10 juli waren we elke dag op verschillende plekken in Vinkhuizen te vinden, met muziek, theater, poëzie, dans, kunst, film, eten en nog veel meer.

Verder lezen
DWDW Vinkhuizen
Vinkhuizen

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht