Figuranten uit Foxhol gezocht voor videoclip!

Figuranten uit Foxhol gezocht voor videoclip!

nieuws

Aan alle inwoners uit Foxhol: jullie hebben ongetwijfeld meegekregen dat De Wijk De Wereld in Foxhol is neergestreken. Op dit moment zijn wij (het team en theatermakers) samen met bewoners bezig met het maken van een voorstelling die van 24 t/m 26 september in Kielzog te zien is. Ter voorbereiding daarop maken we altijd een lied + videoclip, en dat gaan we nu ook in Foxhol doen! Niemand minder dan Pe & Rinus zullen het lied ‘Foxhol Foxhol’ zingen en zijn woensdagmiddag in Foxhol om daar de clip op te nemen.

Maar in een lied dat over Foxhol gaat moeten natuurlijk ook Foxhollers figureren 🙂 Dus daarom zijn we op zoek naar jou! Wil je meedoen? Het enige dat we van je vragen is of je op woensdag 1 september ongeveer 20 minuten beschikbaar bent, tussen 09.30-16.00 uur (je staat dan op een plek in Foxhol en hoeft alleen even in de camera te kijken). Geef je op via iris@dewijkdewereld.nl en laat het weten als je voorkeur hebt voor een tijdstip. Hopelijk tot dan!

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Foxhol

Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg Groningen. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld. Nu komt De Wijk De Wereld naar Kielzog en wordt Kielzog het huis van Foxhol!

Verder lezen
DWDW Foxhol
Foxhol

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht