DWDW zoekt koorleden!

DWDW zoekt koorleden!

nieuws

Zoals jullie ongetwijfeld weten is De Wijk De Wereld neergestreken in de Oosterparkwijk. We hebben al veel mensen ontmoet, die we gaan koppelen aan onze theatermakers. Daarnaast zijn we ook op zoek naar enthousiaste muzikale mensen voor het enige echte De Wijk De Wereld koor! Houd jij van zingen, woon je in de Oosterparkwijk en lijkt het je leuk om tijdens de voorstelling van De Wijk De Wereld (16 t/m 19 juni) met het koor in de Stadsschouwburg te staan? Geef je dan op! Van Hazes tot Beethoven: graag zoeken we samen met jullie uit hoe de Oosterparkwijk klinkt. Het koor wordt begeleid door Hannelore Duynstee.

We repeteren elke donderdagavond van 19:30-21:30 bij ‘Bij van Houten’. De repetities starten op donderdag 24 maart. Ervaring is niet nodig. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@dewijkdewereld.nl.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Oosterparkwijk

De Wijk De Wereld is terug! Voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Dat kan na twee corona-jaren eindelijk weer volle bak en dat is maar goed ook. De achterburen van de schouwburg staan namelijk te popelen om van zich te laten horen in het mooiste theater van de stad. Welke achterburen? De enige echte Oosterparkers natuurlijk!

Verder lezen
DWDW Oosterparkwijk
Oosterpark

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht