DWDW zoekt enthousiaste mensen voor kostuumgroep!

DWDW zoekt enthousiaste mensen voor kostuumgroep!

nieuws

Naast de voorbereidingen voor de voorstelling in de Stadsschouwburg organiseren we veel meer activiteiten en projecten in de wijk. Een van die projecten is het ontwikkelen van een kostuum van plastic! Alette Vleems, kostuumontwerpster uit de Oosterparkwijk, heeft de leiding over dit project en heeft een ontwerp gemaakt, dat gemaakt zal worden van zwerfafval uit de wijk.

Het textiellokaal van VRIJDAG (Walstraat 34) is beschikbaar om het kostuum in elkaar te zetten. De eerste bijeenkomst/maakochtend is al gepland: maandag 11 april 9.30-12.30 uur. In totaal wil Alette 6 ochtenden aan de slag gaan. De vervolgmomenten worden die maandag de 11e met de deelnemers ingepland. Iedereen die handig is met naald en draad is welkom, maar ook zeker mensen die daar helemaal geen ervaring mee hebben. Er wordt namelijk ook veel gewerkt met tape, tie wraps, e.d. om de boel aan elkaar vast te maken.

Zodra het kostuum klaar is, willen we die graag in een soort parade door de wijk laten gaan! Wil je mee doen? Stuur dan een mail naar info@dewijkdewereld.nl.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Oosterparkwijk

De Wijk De Wereld is terug! Voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Dat kan na twee corona-jaren eindelijk weer volle bak en dat is maar goed ook. De achterburen van de schouwburg staan namelijk te popelen om van zich te laten horen in het mooiste theater van de stad. Welke achterburen? De enige echte Oosterparkers natuurlijk!

Verder lezen
DWDW Oosterparkwijk
Oosterpark

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht