DWDW presenteert: De Kijkdoos

DWDW presenteert: De Kijkdoos

nieuws

Stel je voor.. Er staat ineens een klein opvallend theatertje op wielen in je straat. Niet zomaar een theater, maar het meest intieme podium van Groningen waar exclusief, alleen voor jou, live een voorstelling wordt opgevoerd door één artiest. Dat is een acteur, een muzikant, verhalenverteller of een danser. Een rondreizend minitheater dat naar jou toe komt om je een kwartier lang uit de waan van de dag te trekken, de wonderlijke wereld in van de verbeelding. Gewoon, bij jou op de stoep.

De Wijk de Wereld trekt de wijk rond en we komen jouw kant op! Op woensdag 10, 17 en 24 juni en 1 juli staat onze Kijkdoos in Beijum.

Dit artikel hoort bij het project:

#3: Beijum

Na de succesvolle en uitverkochte edities van de afgelopen twee jaar werd eind augustus de Stadsschouwburg het huis van de wijkbewoners van Beijum. Kom op bezoek en maak kennis met de verhalen van Marie-Josée, Bob, Femke, Soltan en vele anderen. In de vorm
 van toneel, muziek, dans en alles daar tussenin komt de wijk met al haar smaken, geuren en kleuren verrassend tot leven.

Verder lezen
#3: Beijum
Beijum

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht