DWDW krijgt subsidie van Fonds voor Cultuurparticipatie

DWDW krijgt subsidie van Fonds voor Cultuurparticipatie

nieuws

Goed nieuws! Zojuist hebben we te horen gekregen dat het Fonds voor Cultuurparticipatie voor drie jaar subsidie verleend aan De Wijk De Wereld. We zijn heel blij met deze toegezegde steun in het kader van de Meerjarenregeling Samen Cultuurmaken, waarin cultuur en het sociaal domein bij elkaar komen.

“De commissie is positief over de wijze waarop DWDW op sociale en artistieke wijze wijken en dorpen verbindt aan de kunsten en cultuurpodia. De (lokale) samenleving wordt laten zien door de ogen van de verschillende mensen die er deel van uitmaken. (…) Voor de dorpen en wijken in de provincie Groningen en de wijken in de stad van Groningen zijn de activiteiten binnen de regionale context vernieuwend te noemen.” aldus het advies van het Fonds.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Vinkhuizen

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseerde dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Maandag 5 t/m zaterdag 10 juli waren we elke dag op verschillende plekken in Vinkhuizen te vinden, met muziek, theater, poëzie, dans, kunst, film, eten en nog veel meer.

Verder lezen
DWDW Vinkhuizen
Vinkhuizen

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht