DWDW komt naar Muntendam!

DWDW komt naar Muntendam!

nieuws

DE WIJK DE WERELD KOMT NAAR MUNTENDAM!

De verhalen van bewoners uit Muntendam staan van maandag 6 t/m woensdag 8 november centraal in Kielzog tijdens De Wijk De Wereld. Ter voorbereiding op de voorstelling zijn de theatermakers van De Wijk De Wereld op zoek naar bijzondere verhalen van dorpsbewoners en bewoners die mee willen doen. Ben je benieuwd naar de plannen en op welke manier jij onderdeel kan worden van De Wijk De Wereld? Kom dan naar de eerste bijeenkomst op woensdag 12 juli om 19:30 uur in het dorpshuis de Menterne (Julianaplein 1 Muntendam).

De Wijk De Wereld Muntendam
Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld. Sinds twee jaar komt De Wijk De Wereld ook naar Kielzog en werd Kielzog het huis van Foxhol en Sappemeer. Tijdens deze derde editie staat Muntendam centraal. In de weken na de zomervakantie werken dorpsbewoners en theatermakers samen aan de theatervoorstelling die van maandag 6 t/m woensdag 8 november te zien is in Kielzog.

Doe mee!
Ben jij de bewoner uit Muntendam die we zoeken? Geef je dan op via dwdw@kielzog.nl.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Muntendam

Kom op bezoek, ga mee op ontdekkingsreis door Kielzog en maak kennis met de verhalen van de bewoners van Muntendam. In de vorm
van toneel, muziek, film en alles daar tussenin komt het dorp tot leven. De scenes worden gespeeld door bewoners en zijn gemaakt door onze theatermakers: Lies van de Wiel, Hugo aka Wordbites, Tim van der Molen en Kyiv Mime Theatre.

Verder lezen
DWDW Muntendam
Muntendam

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht