DWDW komt naar Hoogeveen!

DWDW komt naar Hoogeveen!

nieuws

Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld in Groningen. Nu komt De Wijk De Wereld naar de Tamboer en wordt de Tamboer het huis van Wolfsbos! Het komende half jaar nemen we onze intrek in de wijk. We willen jullie, bewoners van Wolfsbos, graag ontmoeten en vertellen over onze plannen. En we horen natuurlijk graag alles over de wijk!

Kom je langs?
Woensdagavond 30 november organiseren we daarom een eerste bijeenkomst, om 19.30 uur in d’Olde Bieb (Wielewaal 5) . Je kunt je aanmelden via hannelore@dewijkdewereld.nl, natuurlijk mag je ook spontaan binnenlopen.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Wolfsbos

Kom op bezoek en maak kennis met Mohammed, Jainy, Sasha, Rahf, Jacob en vele anderen. Samen met de makers van De Wijk De Wereld brengen zij hun verhalen tot leven met dans, theater, film en meer. De makers van deze editie zijn Sarah van der Meere, Eva van Barneveld, Alex Zomikidane & Tara Salahshor en Roel Tichelaar, onder artistieke leiding van Leonne de Jong.

Verder lezen
DWDW Wolfsbos
Wolfsbos

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht