DWDW is in de Wijert en wil jou ontmoeten!

DWDW is in de Wijert en wil jou ontmoeten!

nieuws

Al zeven jaar nemen we met een wijk in Groningen ieder jaar in juni de Stadsschouwburg over. Met muziek, theater, eten, dans en heel veel meer, voor en achter de schermen. Maar we beginnen al veel eerder dan juni. We zijn nu al de wijk ingedoken en zijn heel nieuwsgierig naar wat en wie hier in de Wijert leeft. Of je nu van theater houdt, er bekend mee bent of niet, De Wijk De Wereld wil je graag leren kennen. Ben je benieuwd? Naar ons en misschien ook wel naar de rest van je buren? Kom dan op woensdag 24 januari naar ons toe!

Kom je ook?
Omdat we jullie graag willen ontmoeten, gaan we op woensdag 24 januari voor jullie koken. Onder het genot van een gezellige maaltijd vertellen we jullie over onze plannen, wie we zijn en wat we gaan doen. Je kunt vanaf 18:00 uur aanschuiven in Salem (Molukse Evangelische Kerk, Van Eedenstraat 47). De avond duurt tot uiterlijk 20:30 uur, dus je kunt ook later nog langskomen. Graag aanmelden via mirjam@dewijkdewereld.nl.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW De Wijert

Na eerdere succesvolle edities vindt komend jaar alweer de zevende editie van De Wijk De Wereld plaats, dit keer in De Wijert! De komende maanden nemen we onze intrek in de wijk en samen met bewoners en makers werken we toe naar een voorstelling die eind juni te zien is in de Stadsschouwburg.

Verder lezen
DWDW De Wijert
de Wijert

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht