DWDW blikt terug

DWDW blikt terug

De afgelopen jaren organiseerden we vier succesvolle De Wijk De Wereld edities: drie in de Stadsschouwburg (Selwerd/Paddepoel, Korrewegwijk/de Hoogte en Beijum) en 1 in Vinkhuizen. In opmaat naar DWDW #5 blikken we graag terug op deze vier edities van De Wijk De Wereld. We organiseren daarom ‘DWDW blikt terug’, op zondagmiddag 6 maart in de Stadsschouwburg. 
 
Er zijn optredens van een aantal talenten die meededen aan De Wijk De Wereld en nog steeds actief zijn: o.a. dansgroep Mous, Charlotte Beerda , Babaddaar en Rayan. Ook overhandigen we de sleutel van de Stadsschouwburg aan de nieuwe wijk: de Oosterparkwijk! Oud deelnemers hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen, woon je in de Oosterpark en wil je graag langskomen, meld je dan hier aan.

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Oosterparkwijk

De Wijk De Wereld is terug! Voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Dat kan na twee corona-jaren eindelijk weer volle bak en dat is maar goed ook. De achterburen van de schouwburg staan namelijk te popelen om van zich te laten horen in het mooiste theater van de stad. Welke achterburen? De enige echte Oosterparkers natuurlijk!

Verder lezen
DWDW Oosterparkwijk
Oosterpark

Laatste nieuws

Nieuwsoverzicht