De Wijkspotters kwamen bij elkaar

De Wijkspotters kwamen bij elkaar

nieuws

De Wijkspotters hebben gesproken

De Wijkspotters kwamen vorige week weer bij elkaar om hun ervaringen te bespreken. Dit seizoen waren ze bij maar liefst twaalf voorstellingen en concerten. Genoeg te bespreken dus! De Wijkspotters maakten kennis met theater dat soms heel dichtbij kwam, soms te zwaar was, flink aan het denken zette en aan het lachen maakte. En hoewel de meningen vaak verdeeld waren, sprongen twee voorstellingen er volgens iedereen uit:

‘Fortune’ van Club Guy & Roni en ‘Yara’s Wedding’ van NITE

Niet per se de beste volgens iedereen, maar: “daar ging het niet om. Het waren voorstellingen waarbij de ervaring van iedereen heel sterk en divers was. Iedereen werd door iets anders uit de voorstellingen aangesproken. Er viel voor iedereen iets uit te halen, wat hele mooie vurige en gepassioneerde gesprekken opleverden na afloop. Die ervaring, daar ging het ons steeds om”, aldus de Wijkspotters.

De Wijkspotters maken niet alleen voorstellingen mee, ze hebben ook inspraak in het nieuwe programma. Samen met theaterprogrammeur Jantien Kurpershoek kiezen ze voorstellingen voor de nieuwe Wijkspotters en tippen ze voorstellingen waar volgens hen iedereen het komende seizoen naartoe moet. Binnenkort maken we de tips bekend! #staytuned

Dit artikel hoort bij het project:

Wat blijft er achter?

Het is voor ons van groot belang om ervoor te zorgen dat wat we hebben opgebouwd in een wijk, deels blijft bestaan. Wat zou het zonde als alles stopt, op het moment dat wij doorgaan naar een nieuwe wijk. Daarom doen we ons best om, o.a. samen met Vrijdag in de buurt en de cultuurcoaches, een deel van de projecten te borgen in de wijk.

Verder lezen

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht