De Wijk Kookt

De Wijk Kookt

nieuws

‘De Wijk Kookt’ gaat van start in de Wijert! Een groep enthousiaste bewoners gaat onder leiding van Joanne van De Wijk De Wereld samen aan de slag om maandelijks een lekkere maaltijd voor alle medebewoners neer te zetten. Elke maand is een bewoner ‘chef van de wijk’. Woensdag 28 februari is de eerste editie bij ROC Menso Alting en dan is Samira de chef!

“Koken is mijn passie, van jongs af aan krijgen we in de Marokkaanse cultuur van onze moeders veel tips hoe we moeten koken. Het lekkerste recept dat ik heb gekookt is Marokkaanse kip tajin met geroosterde amandelen, rozijnen, olijven en lekkere saus en frietjes. Ik heb leren koken van mijn moeder, veel zelf opzoeken en vaak nieuwe recepten uitproberen. Ik woon nu 5 jaar in deze wijk en ik deel mijn kookkunsten graag met andere bewoners.”

Ben je benieuwd naar deze club kokers of heb je zin om te komen eten? Meld je dan voor maandag 26 februari aan aan bij Joanne via joanne@dewijkdewereld.nl, want er is een beperkt aantal plekken. Aanvang: 18:00 uur, locatie: ROC Menso Alting (Vondelpad 4).

Kosten: na afloop mag je zelf bepalen wat je wilt bijdragen voor het eten. Dat kan contant of via een QR code.

 

 

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW De Wijert

Na eerdere succesvolle edities vindt komend jaar alweer de zevende editie van De Wijk De Wereld plaats, dit keer in De Wijert! De komende maanden nemen we onze intrek in de wijk en samen met bewoners en makers werken we toe naar een voorstelling die eind juni te zien is in de Stadsschouwburg.

Verder lezen
DWDW De Wijert
de Wijert

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht