De Wijk Kookt met Nuria en Natalia

De Wijk Kookt met Nuria en Natalia

nieuws

Het is weer tijd voor ‘De Wijk Kookt’! Een groep enthousiaste bewoners gaat onder leiding van Gabriëlle van De Wijk De Wereld samen aan de slag om regelmatig een lekkere maaltijd voor alle medebewoners neer te zetten. Elke keer is een andere bewoner ‘chef van de wijk’. Woensdag 29 mei wordt er gekookt in de Maranathakerk en is Nuria de chef, ondersteund door Natalia.

“Al vanaf mijn tiende kook ik samen met mijn moeder, toen was het nog niet echt koken, maar ik mocht helpen. Nu, als ik aan het koken ben, gaat mijn stress weg. Mijn dochter zegt: “Ben je gek? Wie houdt er van koken?!”, maar voor mij is het zo verlichtend. Mijn favoriete gerecht is rijst met vlees en ik houd van alle keukens. De 29e eten we Biryani, een heerlijk gekruid rijst met kip gerecht, voor de vegetarische mensen serveren we het apart.”

Heb je zin om te komen eten? Meld je dan voor woensdag 29 mei aan aan bij Nathalie via nathalie@dewijkdewereld.nl, want er is een beperkt aantal plekken. Aanvang: 18:00 uur, locatie: Maranathakerk.

Kosten: na afloop mag je zelf bepalen wat je wilt bijdragen voor het eten (graag contant)

Theatraal toetje!
“Als je alleen nog maar kan zeggen wat je gezegd moet hebben en niet meer wat je wilt zeggen, zouden mensen dan liever voor elkaar zijn of worden mensen egoïstischer?”

Na afloop van het eten geven studenten van KTM het Noorderpoort College nog een kort optreden… Een theatraal toetje dus!

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW De Wijert

De Wijk De Wereld trekt al jaren door de stad en heeft diverse prachtige voorstellingen gemaakt met bewoners van o.a. Selwerd, de Korrewegwijk, Beijum, de Oosterparkwijk en Lewenborg. Nu zitten we in De Wijert en zijn de bewoners er helemaal klaar voor om de Schouwburg over te nemen!

Verder lezen
DWDW De Wijert
de Wijert

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht