De Wijk Kookt met Donald

De Wijk Kookt met Donald

nieuws

Het is weer tijd voor ‘De Wijk Kookt’! Een groep enthousiaste bewoners gaat onder leiding van Gabriëlle van De Wijk De Wereld samen aan de slag om regelmatig een lekkere maaltijd voor alle medebewoners neer te zetten. Elke keer is een andere bewoner ‘chef van de wijk’. Donderdag 25 april wordt er gekookt in het MFC en is Donald de chef!

“Geïnspireerd door mijn opa heb ik mijn passie voor koken ontdekt en gevoed door de herinneringen aan zijn gerechten ben ik zelf begonnen met koken. Ik combineer de klassieke elegantie van de Franse keuken met de pittige flair van Jamaica en de exotische aroma’s van de Caribische eilanden. Mijn grootste beloning is het zien van glimlachende gezichten en het horen van tevreden reacties wanneer mensen genieten van de harmonie van smaken die ik met liefde heb gecreëerd.”

Heb je zin om te komen eten? Meld je dan voor donderdag 25 april aan aan bij Nathalie via nathalie@dewijkdewereld.nl, want er is een beperkt aantal plekken. Aanvang: 18:00 uur, locatie: MFC.

Kosten: na afloop mag je zelf bepalen wat je wilt bijdragen voor het eten (graag contant)

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW De Wijert

Na eerdere succesvolle edities vindt komend jaar alweer de zevende editie van De Wijk De Wereld plaats, dit keer in De Wijert! De komende maanden nemen we onze intrek in de wijk en samen met bewoners en makers werken we toe naar een voorstelling die eind juni te zien is in de Stadsschouwburg.

Verder lezen
DWDW De Wijert
de Wijert

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht