De Wijk De Wereld: Thuisblijvers

De Wijk De Wereld: Thuisblijvers

nieuws

Zoals inmiddels bekend is, verplaatsen wij De Wijk De Wereld naar 28 t/m 30 augustus. Tot die tijd houden wij op andere manieren contact met iedereen in de wijk en blijven we mensen aan elkaar verbinden. Juist nu!

We vroegen fotograaf Nienke Maat langs te gaan bij de mensen die we hebben ontmoet in Beijum, en hen te vragen naar tips om de thuisquarantaine door te komen.

Johannes
“Ik heb wel een hele goeie tip. Dat er minder over gesproken wordt over corona, het maakt mensen echt bang. Het maakt iedereen akelig en dat heeft geen zin. Dan maak je je alleen maar zorgen. Zorgen maken is heel slecht.”

Femke en Merel
“Een tip voor andere thuisblijvers is iemand opbellen of je buren appen of ze wat nodig hebben, zodat je ze kunt helpen. Of een wandeling maken, je komt altijd wel iemand tegen met een hond.”⁣

Marie-Jose
“Mijn tip voor anderen is: Niet jammeren. Bezig zijn! Ook als je binnen bent.”⁣

Dit artikel hoort bij het project:

#3: Beijum

Na de succesvolle en uitverkochte edities van de afgelopen twee jaar werd eind augustus de Stadsschouwburg het huis van de wijkbewoners van Beijum. Kom op bezoek en maak kennis met de verhalen van Marie-Josée, Bob, Femke, Soltan en vele anderen. In de vorm
 van toneel, muziek, dans en alles daar tussenin komt de wijk met al haar smaken, geuren en kleuren verrassend tot leven.

Verder lezen
#3: Beijum
Beijum

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht