De Wijk De Wereld gaat naar Kielzog!

De Wijk De Wereld gaat naar Kielzog!

nieuws

Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld. Nu komt De Wijk De Wereld naar Kielzog en wordt Kielzog het huis van Foxhol! De hele zomer werken dorpsbewoners en theatermakers samen aan de theatervoorstelling die van vr 24 t/m zo 26 september te zien is in Kielzog.

Kom op bezoek, ga mee op ontdekkingsreis door Kielzog en maak kennis met de verhalen van Jan, Djebe, Marck, Irma en vele anderen. In de vorm
van toneel, muziek, dans en alles daar tussenin komt het dorp verrassend tot leven. De scenes worden gespeeld door bewoners en zijn gemaakt door onze theatermakers: Mads Wittermans, Lies van de Wiel, Philipp Cahrpit en Karin Noeken. De Wijk De Wereld vindt plaats op verschillende plekken in Kielzog (Het Huis van Cultuur en Bestuur): bij aanvang wordt je ingedeeld in een groep en onder begeleiding van een gids ga je op pad!

Klik hier voor meer info

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Foxhol

Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg Groningen. Dat is al jaren de succesformule van De Wijk De Wereld. Nu komt De Wijk De Wereld naar Kielzog en wordt Kielzog het huis van Foxhol!

Verder lezen
DWDW Foxhol
Foxhol

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht