DWDW dit jaar niet naar Stadsschouwburg

DWDW dit jaar niet naar Stadsschouwburg

nieuws

Een aantal maanden de wijk in, theatermakers koppelen aan wijkbewoners en het resultaat een week lang laten zien in de Stadsschouwburg. Dat is al drie jaren de succesformule van De Wijk De Wereld. Doordat de situatie rondom corona nog steeds onzeker is gaat het dit jaar helaas niet lukken om de Stadsschouwburg in te gaan. Maar niet getreurd, we gaan het op een andere manier aanpakken!

Van maandag 5 t/m zaterdag 10 juli gaan we dus niet het theater in, maar blijven we in Vinkhuizen! Een week lang zijn we elke dag op verschillende plekken in de wijk te vinden. Met muziek, theater, poëzie, dans, kunst, film, eten en nog veel meer. We doen dit samen met onze makers Mads Wittermans, Helmie Stil, Alex Zomi Kidane & Tara Salahshor en Karin Noeken. Zet deze week alvast in je agenda, en houd onze website en socials in de gaten!

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Vinkhuizen

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseerde dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Maandag 5 t/m zaterdag 10 juli waren we elke dag op verschillende plekken in Vinkhuizen te vinden, met muziek, theater, poëzie, dans, kunst, film, eten en nog veel meer.

Verder lezen
DWDW Vinkhuizen
Vinkhuizen

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht