De Kijkdoos komt terug!

De Kijkdoos komt terug!

nieuws

Op vrijdag 5 maart was de start van een nieuw seizoen van de kiosk. De Wijk De Wereld was toen aanwezig met De Kijkdoos, een klein opvallend theatertje op wielen. Voor iedereen die dit gemist heeft: dit corona-proof mini-theatertje komt terug! Op 19 maart staat De Kijkdoos er weer, en kun je gratis naar binnen als je een bestelling hebt gedaan bij de kiosk! (graag van tevoren reserveren) De Kijkdoos is het meest intieme podium van Groningen waar exclusief, alleen voor jou, live een voorstelling wordt opgevoerd door één artiest. Op het programma staan:

11.00-12.30 uur: Gerbrich Meijer (klarinet)

Deze topmuzikante won vele prijzen , studeerde in Los Angeles en heeft al vele optredens op haar naam staan, zelfs bij het Koninklijk Concertgebouw. Wat een eer om haar hier te mogen ontvangen!

> aanvang: 11.00 (VOL) /11.20 (VOL) /11.40 (VOL) /12.00/12.20

 

13.00-14.30 uur: Abdullah Sari – De Oosterse stoel (oed)

Abdullah Sari is onderdeel van Babaddaar, waarbij nieuwkomers een plek krijgen om hun talenten te laten zien en Nederlanders te ontmoeten. Abdullah speelt op de oed prachtige muziek uit het midden-oosten.

> aanvang: 13.00 (VOL) /13.20 (VOL) /13.40 (VOL) /14.00/14.20

 

15.00-16.30 uur: Kindervoorstelling: Sarah Schierbeek & Basz de Jonge – Het prinsesje met de ezelsoren

Het prinsesje met de ezelsoren is een komische theatervoorstelling. Acteurs Basz de Jonge en Sarah Schierbeek spelen zelf de poppen en worden ondersteund door ietwat gekke dieren uit het grote dierenbos. Voor iedereen uit de basisschoolleeftijd (en ook leuk voor de ouders!)

> aanvang: 15.00/15.25/15.50/16.15 (ALLE VOORSTELLINGEN ZITTEN VOL!)

Per voorstelling is er plek voor 1, max 2 personen (mits uit hetzelfde huishouden), bij het kinderprogramma is er plek voor 1 volwassene en 2 kinderen. De voorstellingen duren ongeveer 10 minuten, de kindervoorstelling 15 minuten. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Mail dan naar info@dewijkdewereld.nl.

Kom je gezellig langs?

 

Dit artikel hoort bij het project:

DWDW Vinkhuizen

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseerde dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Maandag 5 t/m zaterdag 10 juli waren we elke dag op verschillende plekken in Vinkhuizen te vinden, met muziek, theater, poëzie, dans, kunst, film, eten en nog veel meer.

Verder lezen
DWDW Vinkhuizen
Vinkhuizen

Meer in deze categorie nieuws

Nieuwsoverzicht