Hugo aka Wordbites

Hugo aka Wordbites

Wordbites is een woordkunstenaar die spoken word mixt met live muziek, zang of dans. Pakkende performance-poëzie die kraakt, bijt of streelt. Breekbaar en sterk tegelijk. Wordbites gaf tal van festivals en podia meer bite. Van Oerol, Theaterfestival Boulevard, Kunstenfestival Watou, Poetry International, het Café Theater Festival en de Nacht van de Filosofie tot de verjaardag van Anne. Ook in het Groningse is Wordbites bepaald geen onbekende. Hij speelde ondermeer op Terug naar het begin en Festival Hongerige Wolf en hij is resident poet van Paradigm.

“Ik hou van mensen en ik hou van Groningen. Te gek om samen van de wijk de wereld te maken.”

Hugo: “De blend van spoken word met de muziek is heel tof en verrassend, een krankzinnige combinatie die eigenlijk niet kan. En wat is er toffer dan komen kijken naar dingen die eigenlijk niet kunnen.” Hugo was ook een van de makers van DWDW Oosterparkwijk. Check de video voor een kijkje achter de schermen tijdens die repetities!

www.wordbites.nl

 

Gerelateerde projecten:

DWDW Muntendam

Kom op bezoek, ga mee op ontdekkingsreis door Kielzog en maak kennis met de verhalen van de bewoners van Muntendam. In de vorm
van toneel, muziek, film en alles daar tussenin komt het dorp tot leven. De scenes worden gespeeld door bewoners en zijn gemaakt door onze theatermakers: Lies van de Wiel, Hugo aka Wordbites, Tim van der Molen en Kyiv Mime Theatre.

Verder lezen
DWDW Muntendam
Muntendam

DWDW Oosterparkwijk

De Wijk De Wereld is terug! Voor de vijfde keer neemt een wijk uit Groningen de schouwburg over. Dat kan na twee corona-jaren eindelijk weer volle bak en dat is maar goed ook. De achterburen van de schouwburg staan namelijk te popelen om van zich te laten horen in het mooiste theater van de stad. Welke achterburen? De enige echte Oosterparkers natuurlijk!

Verder lezen
DWDW Oosterparkwijk
Oosterpark