Tim van der Molen

Toen Tim van der Molen in 2019 als docerend theatermaker afstudeerde in Arnhem, besloot hij terug te verhuizen naar het noorden. Een half jaar later had hij theaterfestival Het Verbond Groningen georganiseerd als onderdeel van kersvers collectief Het Team, gaf hij les bij de vooropleiding De Noorderlingen en maakte hij voorstellingen met theaterliefhebbers. Kopje onder in het Groningse theaterlandschap dus. Sinds 2021 organiseert hij vanuit Het Team in samenwerking met DWDW de Culturele WijkBingo in Vinkhuizen. Ook maakte hij de voorstelling ‘Soort Bie Soort’ voor het Grand Theatre en is hij trainee Programmamaker bij Jonge Harten.

“Liefde voor Groningen, theater en verhalen te mogen delen met mensen vind ik een voorrecht. Dit samen met de deelnemers van DWDW te doen is een feestje.”

Gerelateerde projecten:

DWDW Muntendam

Kom op bezoek, ga mee op ontdekkingsreis door Kielzog en maak kennis met de verhalen van de bewoners van Muntendam. In de vorm
van toneel, muziek, film en alles daar tussenin komt het dorp tot leven. De scenes worden gespeeld door bewoners en zijn gemaakt door onze theatermakers: Lies van de Wiel, Hugo aka Wordbites, Tim van der Molen en Kyiv Mime Theatre.

Verder lezen
DWDW Muntendam
Muntendam