Mads Wittermans

Voorstelling door de wijk

Oude mensen zijn bejaard! Toch? Theatermakers en acteurs Mads Wittermans en Roger Goudsmit trokken verzorgingsflat de Veldspaat in en zagen iets anders. Oude mensen zijn wandelende boekenkasten, verhalenvertellers, ervaringsdeskundigen en vooral… avonturiers. Tijdens de voorstelling maak je met Mads en Roger de avonturen van de Veldspaat-bewoners mee!

Klik hier voor meer info!

Mads Wittermans

Acteur, maker en regisseur Mads Wittermans is opgegroeid in een echt theatergezin en is al van jongs af aan te zien in diverse theater-, film-, en tv-producties. Zo speelde hij o.a. in Van God Los de filmPenoza en heeft onder meer gespeeld bij theatergezelschappen Huis aan de Amstel, NNT, Theater van het Oosten, De Peergroup en George & Eran Producties. Dit creatief talent werd de afgelopen jaren genomineerd voor een Gouden Kalf voor de ‘Beste Mannelijke Hoofdrol en voorgedragen voor de ‘Beste Mannelijke Hoofdrol Tv-beelden.’ Tegenwoordig maakt en produceert hij bij Theater Producties Wittermans zijn eigen voorstellingen; deze zijn verrassend en meeslepend, dan wel indringend en ontroerend.

“Je begint met een leeg vel en alles moet in het proces met de mensen ontstaan. Het is een hele bijzondere manier van theater maken die me erg aanspreekt. Het is in die zin ook een nieuwe uitdaging voor me en in deze tijd veer ik daar enorm van op.”

Klik hier voor een interview met de makers

Gerelateerde projecten:

DWDW Vinkhuizen

De Wijk De Wereld trekt ieder jaar met een wijk de Stadsschouwburg in, maar organiseert dit jaar een bijzondere voorstellingsweek in Vinkhuizen! Het hoogtepunt van de week is de voorstelling door de wijk op do 8, vr 9 en za 10 juli. Ga mee op wandeltocht door Vinkhuizen en maak op bijzondere plekken de verhalen mee van de buurt!

Verder lezen
DWDW Vinkhuizen
Vinkhuizen